2013-02-12 16:33:53
Φωτογραφία για Ροντέο και προβληματισμός για Φάμπρι!
Μπάχαλο η Παιανία! Ο Φάμπρι τα έχωσε στον Πίντο και ο Σο στον προπονητή του εκ μέρους των παικτών! Ζήτησε συγγνώμη ο Φάμπρι, αλλά είναι σε δύσκολη θέση!

Ο Παναθηναϊκός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της ιστορίας του με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά και τη νέα ήττα από τη Ξάνθη στοΟΑΚΑ. Στη σημερινή προπόνηση κατά τη διάρκεια της τακτικής, ο Φάμπρι έβριζε και ούρλιαζε στα ισπανικά, έχοντας τη γνωστή του (περίεργη) συμπεριφορά.

Ο Φάμπρι έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στονΑντρέ Πίντο χωρίς κάποιο λόγο αφού δεν είχε κάνει αυτός το λάθος στο δίτερμα, αλλά ο ΧοκίνΕσπάρθα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα τουΠαναθηναϊκού απευθυνόμενο στον προπονητή του, είπε :«Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Αυτό ήταν που εξόργισε τον Φάμπρι που συνέχιζε να βρίζει ακόμα πιο πολύ, τόσο τον Πίντο, όσο και τον Εσπάρθα με τον Νίκι Κάιπερ να θέλει να φύγει από την προπόνηση, λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Τι είναι αυτός ο τύπος; Δεν είναι επαγγελματίας».


Σο: «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις»!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του και μάζεψε σε κύκλο τους παίκτες του για να τους ζητήσει με παραστατικό τρόπο συγνώμη. Με παραστατικό τρόπο(δεν γονάτισε αλλά έκανε κίνηση) είπε:

«Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας» και εκεί πήρε το λόγο ο Χαμπίμπ Σο, λέγοντας του: «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα οΠίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Εκεί ολοκληρώθηκε ο μονόλογος του Πάπε Σο και κανείς άλλος παίκτης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, αλλά στην πράσινη διοίκηση υπάρχει προβληματισμός για τον Φάμπρι, ο οποίος όχι μόνο έχει χάσει τα αποδυτήρια αλλά έχει κάνει όλους τους ποδοσφαιριστές να μην θέλουν να τον βλέπουν!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ