2023-03-19 19:35:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΧΟΛΗΣ  :Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.πηγη facebook :Panos CholisΩραία τα γράφουμε και ωραία τα κριτικάρουμε όλα.Όταν φτάνει η στιγμή όμως να πάρουμε θέση για ένα πρόβλημα ή να κινητοποιηθούμε για τα στραβά που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή μας ή το μέλλον μας ή δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας, τότε επιστρατεύουμε χίλιους λόγους και δικαιολογίες ή κρυβόμαστε ώστε να μη βγούμε μπροστά.. Τότε σιωπούμε λουφάζουμε για να μη βρεθούμε απέναντι στο σύστημα.

Ταυτιζόμαστε με αυτό και αφήνουμε τους άλλους να βρεθούν απέναντι στο σύστημα, που πολλές φορές είναι αμείλικτο και σε τσακίζει και να διεκδικήσουν για εμάς.

Εμείς χωμένοι στα βάθη του εγώ μας, του μικρο συμφέροντος και τις ασφαλής αδράνειας γινόμαστε μέρος του συστήματος.

Γινόμαστε συμμέτοχοι των αμαρτιών του και ανεύθυνοι των επιλογών μας.

Η ανοχή μας και η σιωπή μας σε ένα σύστημα που αρνείται να αλλάξει είναι βέβαιο, μελλοντικά, ότι θα μας βάλει στη θέση των άτυχων συμπατριωτών μας, σε κάποιο άλλο Τραίνο του θανάτου.


Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ και ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Δημιούργημα του αδίστακτου συστήματος που αρνείται να αλλάξει. Ένα νέο Τραίνο θανάτου για την παράκτια περιοχή μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έτρεξαν να υπογράψουν την αίτηση ακύρωσης του Π.Δ, στο Σ.τ.Ε.

Είναι εκείνοι που δεν σιωπούν.

Την κυρία που με τα πόδια της περπάτησε από το Παγκράτι έως Ομόνοια και επιστροφή Παγκράτι (δεν χρησιμοποιεί Μ.Μ.Μ) για τον καθήκον απέναντι στον τόπο μου, είπε!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ