2013-02-12 16:38:07
Φωτογραφία για ''Ντεμαράζ'' για τη Βέροια με Ντομπρασίνοβιτς,Ισραέλ,Μπερτέν,Ρεάνο!
Η διοίκηση της Βέροιας είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση των Ισραέλ, Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν και Ρεάνο όχι όμως και την επιστροφή του Ισά.

Η Βέροια είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφική της αντεπίθεση προχωρώντας στην απόκτηση των Ισραέλ, Ντομπρασίνοβιτς, Μπερτέν και Ρεάνο ενώ τελικά δεν θα γίνει η επιστροφή του Ισά.

Ένα καρέ ενίσχυσης - απομένει η σχετική έγκριση για να γίνουν και επίσημα ποδοσφαιριστές της ομάδας - εν όψει της συνέχειας της προσπάθειας για την παραμονή στην Super League αλλά και στην συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ισραέλ Νταβίντ Μπασκόν Γκιγκάτο μετά από ένα σίριαλ όπως αυτό εξελίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες τελικώς αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την Χερέθ ο 26χρονος Ισπανός δεξιός χαφ βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χερέθ φέρεται να κατάφερε τελικά να βρήκε τελικά άκρη με την ισπανική Ομοσπονδία, η οποία έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.


Ακόμη ποδοσφαιριστής της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Πρόκειται για τον 36χρονο κεντρικό αμυντικό, αν και Μαυροβούνιος διεθνής με την Εθνική Κύπρου, που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα της Καβάλας. Κι όσο για τον τελευταίο του σταθμό ήταν η Σίνισου του Καζακστάν.

Η Βέροια για να ενισχύσει τα μετόπισθέν της απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό από την Αϊτή, Φραντς Μπερτέν, ο οποίος έχει επίσης εμπειρία από το πρωτάθλημα της Super League καθώς την περίοδο 2009-2011 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ. Κι ακόμη μεταξύ άλλων ήταν συμπαίκτης στην Άλκη με τον Ντομπρασίνοβιτς.

Κι όσο για την συμπλήρωση του καρέ των νέων προσώπων στην Βέροια έρχεται με τον Νταβίντ Αλεχάντρο Ρεάνο. Πρόκειται για τον 29χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και φέτος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την Γκλόρια Μπίστριτα έχοντας 13 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα η επιστροφή του 26χρονου Γκανέζου χαφ Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά για τρίτη φορά από το ξεκίνημα του 2013 πάντα με την μορφή δανεισμού από την Ρόζενμποργκ δεν ήταν γραφτό τελικά να γίνει. Όπως και η μεταγραφή του Βασίλη Ρόβα παρά τις συζητήσεις που υπήρξανε και την διαφαινόμενη θετική εξέλιξη χθες το πρωί.

Ωστόσο ο πρώην έμπειρος μέσος του Πανιωνίου δεν θα μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Κι αυτό καθώς ο Ρόβας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Απόλλων Σμύρνης εκτός και αν προχωρήσει το φλερτ που έχει με ομάδα της Ισπανίας μέχρι την Παρασκευή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ