2013-02-12 18:22:45
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ... ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε προβληματισμό, σε καμία περίπτωση όμως την καταστροφή για τον Ολυμπιακό.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν τα κατάφερε στον τελικό του κλειστού του Ελληνικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς γνώρισε την ήττα, άμεσα όμως άπαντες στις τάξεις του έστρεψαν το βλέμμα τους στους δύο εναπομείναντες στόχους, το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και φυσικά την Ευρωλίγκα. Σε αμφότερες τις διοργανώσεις, άλλωστε, οι Πειραιώτες είναι οι κάτοχοι του τίτλου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να παραδώσουν τα πρωτεία.

Σίγουρα η εικόνα των παικτών απέναντι στον Παναθηναϊκό, ειδικά στον αμυντικό τομέα, έφερε προβληματισμό. Πολλά από όσα είχε ζητήσει ο 47χρονος τεχνικός δεν λειτούργησαν σωστά, καθώς έγιναν αρκετά λάθη, τα οποία θα αναλυθούν ώστε να μην επαναληφθούν. Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα του τελικού με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία, κανείς άλλωστε δεν ξεχνάει πως και πέρυσι τέτοια εποχή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει το Κύπελλο, αλλά στη συνέχεια κατέκτησαν τους άλλους δύο στόχους τους.


Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να επανέλθουν η ψυχραιμία και η ηρεμία στην ομάδα. Άπαντες έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στη δύσκολη συνέχεια και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Μόσχας με αντίπαλο την Κίμκι, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (15/02, 17.30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας κόντρα στους Ρώσους και θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι εφόσον επιθυμούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το ροζ φύλλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ