2013-02-12 19:48:02
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» Ο ΠΣΑΚ
O ΠΣΑΚ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο κλειστό του Ελληνικού και καλεί τους αρχηγούς των δύο ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, ώστε να αποφασίσουν από κοινού τον τρόπο δράσης κι αντίδρασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ακόμη μια απόδειξη πως οι καλαθοσφαιριστές αποτελούν απλά τους κινούμενους στόχους σ΄έναν πόλεμο των οργανωμένων στρατών των ομάδων το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους διαιτητές.

Βρίσκονται στην πραγματικότητα στον "κέντρο" του κυκλώνα. Oι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τους και τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο .

Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Ο τελικός έπρεπε να διακοπεί καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι΄αυτό τον λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν' αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ