2013-02-12 22:49:03
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στο πλευρό του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών τάχθηκαν, με σχετική ανακοίνωσή τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητες Ελλάδας και Ευρώπης εξέδωσαν σήμερα (12/02) ανακοίνωση, με την οποία αναφέρουν πως θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της βίας, κάτι που για να επιτευχθεί προϋποθέτει την ανάληψη ευθυνών από όλους και στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα, καθώς δεν θα πρέπει να μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ως αθλητές του Ολυμπιακού ότι ποτέ δεν έχουμε νιώσει ότι χρησιμοποιούμαστε από τους προέδρους μας προς εξυπηρέτηση του προσωπικού τους γοήτρου και της ματαιοδοξίας τους. Ίσα ίσα πιστεύουμε ότι θα χάριζαν όλους τους τίτλους για την εξυγίανση του αθλήματος. Συμφωνούμε με τον ΠΣΑΚ ότι επιτέλους θα πρέπει να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της βίας γιατί αργά ή γρήγορα θα θρηνήσουμε θύματα. Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο κόσμος βλέπει, έχει κρίση και καταλαβαίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαίτες με γαλόνια!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαίτες με γαλόνια!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ