2013-02-13 09:30:04
Φωτογραφία για «Χτυπάει» από τα άκρα ο Μίτσελ
Να «τρυπήσει» την άμυνα της Λεβάντε από τα άκρα θέλει ο Μίτσελ, που στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε ειδικές οδηγίες για το πως θα εξουδετερώσει ο Ολυμπιακός τα ατού της ισπανικής ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από το πρώτο ματς με την Λεβάντε, με τον 49χρονο τεχνικό να δίνει κυρίως έμφαση στην άμυνα. Ο Μίτσελ έδωσε οδηγίες στους παίκτες του σχετικά με το πως θα ανακόψουν την ανάπτυξη της αντιπάλου τους και στάθηκε ιδιαίτερα στον Μάρτινς.

«Η Λεβάντε δεν είναι ομάδα που βγαίνει συχνά στην επίθεση. Έχει υπομονή, γυρίζει την μπάλα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή και προσπαθεί να επιτεθεί με γρήγορες αντεπιθέσεις και βαθιές μπαλιές από το κέντρο προς την αντίπαλη άμυνα», είπε αρχικά ο Μίτσελ σύμφωνα με τον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Όλοι προσπαθούν να σημαδέψουν κυρίως τον Μάρτινς, για να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορος. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να πάρει την μπάλα εύκολα. Αλλά ακόμα και αν αυτό γίνει, δεν πρέπει να του δώσουμε χώρο, είτε να επιτεθεί, είτε να πασάρει στους δύο ακραίους που κάνουν κάθετες κινήσεις».


Επιπλέον ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η Λεβάντε παίζει με αντεπιθέσεις και έχει πολύ κοντά τις γραμμές της κι έτσι για να δημιουργήσει «ρήγματα» ο Ολυμπιακός θα πρέπει: «Να αποκρούσουμε τις μακρινές μπαλιές προς την άμυνά μας και να αναπτυχθούμε ταχύτατα από τις πλευρές. Αν βγούμε σωστά και γρήγορα στην επίθεση από τα άκρα, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Συνεχίζοντας ο Μίτσελ επισήμανε ότι: «Ο playmaker μας θα πρέπει να υποδέχεται την μπάλα και να κάνει γρήγορα την καλύτερη επιλογή. Δεν πρέπει να αργούμε την ανάπτυξη γιατί τότε θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε χώρους για να επιτεθούμε».

Παράλληλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε στους παίκτες του ότι η Λεβάντε έχει αβαντάζ στο ψηλό παιχνίδι λόγω της σωματοδομής των ποδοσφαιριστών της και παράλληλα θα πρέπει να αποφύγουν τα εύκολα φάουλ γύρω από την περιοχή.

«Έχουν πάρα πολύ ύψος ως ομάδα και είναι πολύ επικίνδυνοι στις κεφαλιές και τις στημένες φάσεις. Άρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κι έξυπνοι στα μαρκαρίσματα μας».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφημερίδες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφημερίδες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ