2013-02-13 11:33:52
Φωτογραφία για ΓΚΕΚΑΣ : ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στην αξία και την ποιότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Φάνης Γκέκας, με τον διεθνή επιθετικό να εφιστά αυξημένη προσοχή στην αναχαίτιση των παικτών της Λεβάντε.

Τις δυσκολίες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν για τον Ολυμπιακό οι επερχόμενες αναμετρήσεις με την Λεβάντε για την φάση των «32» του Europa League σχολίασε ο διεθνής φορ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη ισπανική ομάδα από την πρόσφατη θητεία του στην αντίπαλο των ερυθρόλευκων, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στον «NovasportFM», όπου εστίασε στην εκτελεστική δεινότητα, που διακρίνει τη Λεβάντε, υποστηρίζοντας όμως ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε εμπειρία και ποιότητα.

«Δεν έχω δώσει πληροφορίες σε κανέναν από τους Ολυμπιακό και Λεβάντε. Η Λεβάντε πάντως είναι περίεργη ομάδα. Σε κάποια ματς μπορεί να δείχνει κοιμισμένη αλλά είναι δύσκολη ομάδα γιατί περιμένει και σε μια κόντρα μπορεί να κάνει το γκολ», ήταν τα λόγια του Γκέκα, που κατέληξε.

«Έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο και υπάρχει και ο Μάρτινς που είναι πάρα πολύ γρήγορος. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι έμπειρος και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ