2013-02-13 12:15:04
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του JayZee
Σοκ προκάλεσε χτες η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού JayZee συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του νησιού της Μυτιλήνης με την αιτιολογία της παράνομης ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής στον δίαυλο 31 UHF.

Το JayZee ξεκίνησε να εκπέμπει δοκιμαστικό αναλογικό πρόγραμμα τα χριστούγεννα του 2012 και ουσιαστικά είναι η μετεξέλιξη του «Rage» που έκλεισε, την 6η Ιανουαρίου του 2008, ύστερα από έντονες παρεμβολές που δεχόταν. Όμως και ο JayZeeHD δεχόταν παρεμβολές, μάλλον από τοπικό κανάλι για το οποίο εκκρεμεί απόφαση του ΕΣΡ για οριστικό κλείσιμο, και αναγκάστηκε να αλλάξει συχνότητα.

Χτες ο Χ.Β. ιδιοκτήτης του καναλιού έγραψε στο facebook «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ JAYZEE». Κατά τη διάρκεια των εκπομπών του Jayzee συχνά περνούσε crawl ειδοποίησης ότι οι εκπομπές είναι δοκιμαστικές και γίνονται για την ανάπτυξη λογισμικού για τηλεοπτικούς σταθμούς.

Επίσης η ελληνική αστυνομία προέβη στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού TV Μυτιλήνη που εκπέμπει στο ίδιο κανάλι με τον JayZee για την παραχώρηση δώματος στον Προφήτη Ηλία για την εκπομπή του μουσικού καναλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο δώμα έχει παραχωρηθεί χώρος για τους ασυρμάτους της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

Οι δύο άντρες κρατούνται στο αυτόφωρο και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.
blogtv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η παραίτηση & πτώση του πάπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η παραίτηση & πτώση του πάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ