2013-02-13 13:10:59
Φωτογραφία για «Μαζέψτε τον Βασιλάκη»!
Σκληρή ανακοίνωση κατά του Περικλή Βασιλάκη εξέδωσε η Ένωση Διαιτητών Πειραιά, σημειώνοντας πως... ανακαλύπτει δικούς του κανόνες και τους μεταφράζει κατά το δοκούν.

Με αφορμή -προφανώς- τα όσα ανέφερε ο παλαίμαχος ρέφερι στην τελευταία εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου κάθε Κυριακή κάνει ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής, η Ένωση Πειραιά τονίζει ότι πρόκειται για διαιτητή... αυτοδίδακτο, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!

Γνωρίζουμε σε όσους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χώρας μας, ότι ο διαγραμμένος από τα μητρώα της διαιτησίας εδώ και μια δεκαετία Κος Βασιλάκης, είναι αυτοδίδακτος, αφού δεν έχει παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα κανένα από τα επίσημα σεμινάρια της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., τα όποια είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες της U.E.F.A.

Ο Κος Βασιλάκης πρέπει να καταλάβει ότι για να σχολιάζεις φάσεις με στόφα καθηγητού, θα πρέπει να παρακολουθεί και να γνωρίζει τις εξελίξεις της διαιτησίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όχι να γεννά δικούς του κανονισμούς και να τους ερμηνεύει κατά το δοκούν, καλυπτόμενος πίσω από την ταμπέλα του πρώην διαιτητή ΦΙΦΑ, ιδιότητα που είχε πριν 25 χρόνια».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ