2013-02-13 13:14:04
Φωτογραφία για Κατάληψη στο ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο
Κατάληψη στο ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο πραγματοποίησαν σήμερα μέχρι τις 09:30 οι εργαζόμενοι στο 'Ιδρυμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση συναδέλφων τους, ενώ αύριο Πέμπτη η κατάληψη θα γίνει από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι, με ευθύνη του σωματείου των εργαζομένων στο ΙΚΑ.

Πρόκειται για τους συνομικά 450 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στην Αγροτική Τράπεζα, οι οποίοι μετά την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας, μετατάχθηκαν στο ΙΚΑ. Οι 13 εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Ηρακλείου - 8 στο περιφερειακό τμήμα, 2 στη Χερσόνησο, 2 στη Ν.Αλικαρνασσό και έναν στην Ιεράπετρα, που εδώ και δύο μήνες διεκδικούν με νύχια και με δόντια τη δουλειά που κατέκτησαν μέσω του ΑΣΕΠ και για την οποία είχαν λάβει καθησυχαστικές πολιτικές διαβεβαιώσεις

Την κατάληψη στήριξε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Θα βρεθεί λύση λέει ο Υπουργός Εργασίας

Οριστική λύση για τους 450 υπαλλήλους του ΙΚΑ που απολύθηκαν μετά από δικαστική απόφαση υποσχέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα με την απόλυσή τους γιατί τους χρειαζόμαστε, είναι έμπειροι» είπε στο Mega ο υπουργός.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομοσπονδίας για τις απολύσεις των 450 υπαλλήλων και τις επιπτώσεις στη λειτουργία του ιδρύματος.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Μαζέψτε τον Βασιλάκη»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Μαζέψτε τον Βασιλάκη»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ