2013-02-13 22:36:01
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ 11ΑΔΑΣ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΦΕΪΣΑ-ΣΙΟΒΑ ΣΤΑ ΧΑΦ
Σε δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης για το ματς με τη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μίτσελ έβαλε τους Σιόβα και Φέισα στον άξονα Ο Σιόβας που ήταν αμυντικό χαφ και ο Φέισα που τοποθετήθηκε ως εσωτερικός μέσος ήταν δύο εκ των σημαντικότερων δοκιμών που έκανε ο Ισπανός τεχνικός στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας των ερυθρόλευκων. Ο Μίτσελ ανακάτεψε ξανά σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές του και έτσι δεν βγήκαν εκ νέου ξεκάθαρα δείγματα γραφής.

Στις δοκιμές ενδεκάδας που έγιναν αγωνίστηκαν 9 εναντίον 9. Ο Μίτσελ έδινε διαρκώς οδηγίες στους παίκτες του, έριξε το βάρος του στο πάσινγκ γκέιμ και την ανάπτυξη παιχνιδιού ενώ έκανε ειδικές ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Για την ακρίβεια έβαλε τους παίκτες του να κυνηγούν ανά δυάδες τους συμπαίκτες τους.

Μία νεότερη εκτίμηση που προκύπτει για την ενδεκάδα είναι πως ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, ο Μανιάτης δεξί μπακ, οι Μανωλάς και Κοντρέρας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Χολέμπας αριστερά στην αμυντική γραμμή.

Στον άξονα θα πάνε οι Φέισα και Σιόβας μαζί με τον Μασάντο ενώ υποψήφιος είναι και ο Γκρέκο και ο Μοντέστο, στα άκρα υπάρχει προβάδισμα για τους Βλαχοδήμο ως την έκπληξη του αρχικού σχήματος και τον Αμπντούν και ενώ για την κορυφή της επίθεσης θα γίνει 'μάχη' ανάμεσα σε Μήτρογλου και Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τελειώνει του Φώτση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τελειώνει του Φώτση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ