2013-02-14 10:55:15
Φωτογραφία για Αποφασισμένοι οι αγρότες
Σταθερός στα μπλόκα παραμένει ο κύριος όγκων των αγροτών με εξαίρεση τους αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού, οι οποίοι αποφάσισαν χθες να επιστρέψουν στα χωράφια τους, μετά από είκοσι μέρες κινητοποιήσεων... Τα μπλόκα της Λαμίας και της Λάρισας θα επισκεφθεί σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι περισσότεροι, πάντως, βορειοελλαδίτες αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην «λυγίσουν».

Συγκεκριμένα, στις θέσεις τους παραμένουν οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να αποφασίσουν ποια μορφή κινητοποίησης θα επιλέξουν.

Στη Θεσσαλονίκη, μπλόκα υπάρχουν στα Πράσινα Φανάρια (περιοχή αεροδρομίου) και στη Χαλκηδόνα.

Στις Σέρρες, οι αγρότες πρόκειται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση το μεσημέρι, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού εάν τελικά θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των εθνικών οδών. Τα μπλόκα των αγροτών στις Σέρρες είναι σε κομβική διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, Κερδύλλια, επί της εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας και στο Ροδολίβος τού δήμου Αμφιπόλεως.


Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας - Δράμας, στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στον κόμβο της Χρυσούπολης επί της Εγνατίας οδού, στη Μαυρολέκη, στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι. Όπως αναφέρουν, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κλείσιμο του δρόμου, ενώ αύριο προτίθενται να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται, στις 12 το μεσημέρι, από διάφορους φορείς της Καβάλας.

Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω απο το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες, στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, αλλά και στο τελωνείο των Κήπων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο 30% η ανεργία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο 30% η ανεργία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ