2013-02-14 16:43:38
Φωτογραφία για «Άκυρο» παικτών στο γεύμα
Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο να γευματίσει σήμερα στο Πρυτανείο (ιδιοκτησίας του μέλους του ΔΣ Αντώνη Ηλιόπουλου). Οι παίκτες έριξαν... άκυρο!

Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν περιμένεις ποτέ να συμβούν! Τι ακριβώς; Να ακυρώνεται γεύμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα από τα ίδια τα μέλη αυτού και ποιο συγκεκριμένα από τους ποδοσφαιριστές επειδή το γεύμα θα γινόταν σε εστιατόριο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος με απόφαση του να μην δεχτεί τις 300.000 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς την ΠΑΕ (από άγνωστο-ανώνυμο Ενωσίτη) κατάφερε να ξενερώσει τους πάντες και να μην θέλουν να τον δουν.

Η αναφορά γίνεται για τον Αντώνη Ηλιόπουλο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Πρυτανείο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που νωρίτερα το πρωί είχε ασκήσει βέτο στο Δ..Σ της Ένωσης σχετικά με τα χρήματα που αναφέρουμε παραπάνω από τον ανώνυμο Ενωσίτη. «Εμείς περιμένουμε πως και πως να πάρουμε λεφτά ακούμε ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να δώσει 300.000 ευρώ με την μορφή ταμειακής διευκόλυνσης κι ελπίζουμε ότι θα δούμε το χρώμα του χρήματος αλλά κάποιοι αποφασίσουν να μην τα πάρουμε καν. Θα ήταν τουλάχιστον αστείο να πάμε μετά στο εστιατόριο για το γεύμα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά», ήταν μερικά από τα πιο ήπια σχόλια που ακούστηκαν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την όλη κατάσταση.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ