2013-02-14 22:02:50
Φωτογραφία για Εκατό άτομα δουλεύουν πάνω στο iWatch της Apple
Μια ομάδα περίπου 100 σχεδιαστών της Apple δουλεύει πάνω στο νέο ρολόι της εταιρείας, που θα έχει κάποιες από τις λειτουργίες του iPhone και του iPad.

Όπως αποκαλύπτει το Bloomberg, η ομάδα περιλαμβάνει μάνατζερς, μέλη του τμήματος marketing,  καθώς και μηχανικούς software και hardware, που έχουν δουλέψει πάνω στο iPhone και το iPad.

Το μέγεθος της ομάδας σηματοδοτεί ότι η Apple έχει ξεπεράσει την πειραματική φάση και βρίσκεται στη διαδικασία της ανάπτυξης του ρολογιού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δέχεται πιέσεις από τους μετόχους, καθώς η μετοχή της εταιρείας έχει χάσει το 30% της αξίας της από τα υψηλά του Σεπτεμβρίου. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, και το ..φημολογούμενο iWatch έχει ήδη καταφέρει να προκαλέσει εντύπωση σε όλο τον κόσμο. 

Πάντως, στα τεχνολογικά blogs κυκλοφορεί έντονα και το ενδεχόμενο το όλο ζήτημα του ρολογιού να μην είναι παρά μία μπλόφα της Apple, με στόχο να εντοπιστούν οι εστίες διαρροών μέσα στην εταιρεία.

Εάν όμως αποδειχθεί ότι οι μηχανικοί της Apple πράγματι δουλεύουν πάνω σε ένα ρολόι που θα λειτουργεί και ως κινητό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν το μεγάλο πρόβλημα κάθε παρόμοιου project, αυτό της μπαταρίας.

Πηγή: newmoney.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ