2013-02-15 00:48:05
Φωτογραφία για Ένας κάκιστος Ολυμπιακός και ένας εφευρέτης Γερμανός διαιτητής
Ο κάκιστος Ολυμπιακός δεν ...πήγε ποτέ στην Βαλένθια και γνώρισε βαριά ήττα 3-0 από την «σταχτοπούτα» Λεβάντε. Ο Γερμανός ρέφερι  Γκρέφε φρόντισε με αποφάσεις σοκ να δημιουργήσει συνθήκες συντριβής, . Με 10 από το 29' ο Ολυμπιακός, λόγω αποβολής του Αμπντούν. Δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

 

Καταλυτικό ρόλο στις συνθήκες διασυρμού που δημιουργήθηκαν για τον Ολυμπαικό, διαραμάτισε ο Γερμανός Γκρέφε!

Οι προκλητικές αποφάσεις του γηερμανού ρέφερι διαδραμάτισαν κατακυτικό ρόλο σητν έκβαση της αναμέτηρησς, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μένουν από το 29' με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Τζαμ'έλ Αμπντούν, ενώ μέσα σ' όλα είχαν να αντιμετωπίσου και την ατυχία, αφού είχαν δύο δοκάρια με τους Μανωλά (59') κια Τζιμπουρ (88').

 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ό,τι και να γράψει κανείς γι' αυτόν τον Γκρέφε θα είναι λίγο... Ο Γερμανός διεύρυνε την παράδοση, που θέλει τους Γερμανούς διαιτητές να κατακρεουργούν τον Ολυμπιακό. Αποβολή για γέλια αυτή που έδωσε στον Αμπτνούν, ενώ έκλεισε τα μάτια σε καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη του Ντιόπ στο 51' για αντιαθλητικό μαρκάρισμα επί του Μασάντο.


Κίτρινες είδαν οι Ρίος, Ντιόπ, Ρουμπέν -

Αμπντούν, Χολεμπας,, Μανωλάς, Τζιμπούρ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Πέδρο Λόπες, Ναβάρο, Ρόδας, Χουαφράν, Ντιόπ (61' Μίτσελ), Ιμπόρα, Ρίος (67' Βάλντο), Μπαρκέρκο, Ρούμπεν, Μάρτινς (82' Ακουαφρέσκα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μοντέστο (46' Γκρέκο), Φέισα, Μασάντο (75' Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος,(59' Μήτρογλου), Αμπντούν, Τζιμπούρ.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ