2013-02-15 10:32:13
Φωτογραφία για Κυρ Γιάννη, πού είναι οι δαγκάνες;
Όταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή, Αγ.Σοφίας, Παύλου Μελά) υπάρχουν 100 νόμιμες θέσεις στάθμευσης -πάντα κατειλημμένες- και 10.000 αυτοκίνητα που γυρίζουν γύρω γύρω σαν τρελά, ψάχνοντας απεγνωσμένα πάρκιγκ, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο βελτίωσης και κανένα μέτρο ανάσχεσης.

Και 200 αστυνομικούς να βάλεις στην Τσιμισκή να πυροβολούν όποιον σταθμεύει έστω για ένα δευτερόλεπτο, είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη για στάθμευση, που ο οδηγός αφού τον πυροβολήσεις, θα μαζέψει τα σηκώτια του, θα σηκωθεί και θα διπλοπαρκάρει στη Μητροπόλεως. Απλά, δεν υπάρχει λύση. Πιό απλά δεν γίνεται.

Επομένως, δεν χρειάζονται εξαγγελίες, ούτε μέτρα. Το χάος, αυτό που πολύ εύστοχα, αλλά κακόηχα αποκαλούν οι Θεσσαλονικείς "μπουρδέλο" θα παραμένει.

Άλλωστε, 2 στις 3 μέρες, υπάρχει μια πορεία, ένα κλείσιμο κυκλοφορίας από κάποιο γεγονός, που εντείνει το κυκλοφοριακό χάος.

Μια κάποια ανακούφιση, θα προέλθει μόνο από ένα ολοκληρωμένο μετρό, που θα δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να μετακινούνται χωρίς να είναι εξαρτημένοι από το Ι.Χ.

Απόσπασμα από http://taxalia.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ