2013-02-15 10:29:43
Φωτογραφία για Η πραγματογνωμοσύνη για τη λίστα Λαγκάρντ διαψεύδει τον Βενιζέλο...!!!
Τα στοιχεία στέλνουν τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο και εμπλέκουν Βενιζέλο!

Η διαβόητη Λίστα Λαγκάρντ όχι μόνο βρισκόταν στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου, ως υπουργού Οικονομικών, αλλά και ο ίδιος την επεξεργάστηκε την 1η Ιουλίου 2011! Αν, όμως, το στικάκι στο οποίο έγινε η πραγματογνωμοσύνη ήταν αντίγραφο από εκείνο που υποτίθεται ότι παρέδωσε ο Παπακωνσταντίνου στον Διώτη πριν παρατηθεί (δηλαδή πριν τις 16 Ιουνίου 2011) δεν θα μπορούσε να έχει καταγεγραμμένη αυτή την πληροφορία Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο στικάκι που αντέγραψε ο Διώτης στις 8 Ιουλίου 2011, τα στοιχεία της οποίας για πρώτη φορά φέρνει σήμερα στο φως το newsbomb.gr, ο χρήστης «Windows User» άνοιξε -σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα- συνολικά σαράντα επτά αρχεία λογιστικών φύλλων. Ειδικότερα, όπως φαίνεται παρακάτω, φέρεται να άνοιξε:

- -24 αρχεία λογιστικών φύλλων στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 και από ώρα 00:28:53 έως ώρα 00:54:10 ώρα
. Πρόκειται για τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας που έφτασε το CD από τον Ελληνα πρέσβη στο Παρίσι, Κωνσταντίνο Χαλαστάνη, στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου. Ανοίχθηκε στον υπολογιστή του υπουργικού γραφείου, ο οποίος ταυτοποιείται ως o «Windows User». Άρα, από την πραγματογνωμοσύνη προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο άνοιξε επί τόπου τη λίστα, αλλά την επεξεργάστηκε, αποδίδοντας ιδιαίτερη σπουδή και προσοχή σε 24 αρχεία!

-16 αρχεία λογιστικών φύλλων, την 28η Φεβρουαρίου 2011 και από 00:12:17 έως 00:35:06 ώρα. Φαίνεται, δηλαδή, ότι επανήλθε και μάλιστα με ιδιαίτερη προτίμηση στις μεταμεσονύχτιες ώρες!

-7 αρχεία λογιστικών φύλλων την 1η Ιουλίου 2011 και από 07:46:31 έως 08:05:27. Υπουργός Οικονομικών, τότε, έχει ήδη αναλάβει ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτης Ευάγγελος Βενιζέλος! Δηλαδή, ο Βενιζέλος όχι μόνο είδε τη λίστα, αλλά περιηγήθηκε και στα αρχεία! Εκτός κι αν… καταγγείλει (αναδρομικά) «εισβολή αγνώστων» στο υπουργικό του γραφείο.

Ο χρήστης «Windows User» είναι υπολογιστής στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, όπου παραδόθηκε το CD αργά το βράδυ στις 29 Σεπτεμβρίου 2010. Όπως φαίνεται, αμέσως μετά την παραλαβή, ο «Windows User» το άνοιξε και το είδε τις πρώτες πρωινές ώρες (ξημερώματα 30/9/10). Ο χρήστης «Windows User», δηλαδή ο υπολογιστής του γραφείου υπουργού, ξαναβλέπει τα αρχεία στις 28/2/11 και στις 1/7/2011. Την δε 1η Ιουλίου 2011 υπουργός Οικονομικών είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στις 17 Ιουνίου 2011, δηλαδή 13 ημέρες πριν. Με άλλα λόγια, η ενασχόληση με τη Λίστα Λαγκάρντ ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Ευ. Βενιζέλος αφού κάθισε στον υπουργικό θώκο.

Η νέα αποκάλυψη του newsbomb.gr ανατρέπει όλο το πολιτικό σκηνικό, καθώς φέρνει στη δημοσιότητα τα επιβαρυντικά στοιχεία -που προκύπτουν στην πορεία της έρευνας- εις βάρος Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου. Και, σε ό,τι αφορά τον πρώτο, η διαδικασία της προανακριτικής βρίσκεται σε εξέλιξη, άρα όσα στοιχεία εντοπισθούν μπορούν και να ληφθούν υπόψη στο πόρισμά της.

Μέγα θέμα τίθεται, όμως, για τον Ευ. Βενιζέλο, τον οποίο η βουλή επέλεξε να μην παραπέμψει μαζί με τον Γ. Παπακωνσταντίνου (υπό το βάρος της απειλής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ρίξει την κυβέρνηση σε αντίθετη περίπτωση). Πλέον, όμως, τα στοιχεία εις βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι χειροπιαστά και δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Η πραγματογνωμοσύνη –σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το newsbomb.gr- τον φέρει όχι μόνο να έχει λάβει γνώση, αλλά και να έχει επεξεργαστεί τη λίστα, μόλις 13 ημέρες αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του, στο υπουργείο Οικονομικών!

Πλέον, προκειμένου να διαφυλαχθεί στοιχειωδώς το κύρος της διαδικασίας αλλά και του Κοινοβουλίου, απαιτείται η κατάθεση νέας πρότασης και η λήψη απόφασης για σύσταση προανακριτικής με υποκείμενο τον Ευ. Βενιζέλο. Και όποιος κάνει τα στραβά μάτια είναι συνένοχος στη συγκάλυψη.

newsbomb.gr  / olympia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο παππούς!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο παππούς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ