2013-02-15 10:59:33
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΟΤΖ *ΒΙΝΤΕΟ*
Νέο όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, με τους ΝΒΑer να μην... ανταποκρίνονται και τους ερυθρόλευκους να κοιτάνε τον Γουόλτερ Χοτζ!

Ο Πορτορικανός γκαρντ (27 ετών, ύψος 1.83μ) πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά με την Ζιέλονα Γκόρα στο Eurocup, καθώς σημειώνει 20.5 πόντους ανά αγώνα, με τον εκπληκτικό 50% στα σουτ τριών πόντων! Ο Χοτζ είναι πλέον το νέο όνομα που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", με την περίπτωσή του ωστόσο να μην είναι εύκολη.

Ο απόφοιτος του Florida είναι ο καλύτερος παίκτης της πολωνικής ομάδας και από την στιγμή που έχει συμβόλαιο, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα πρέπει να πληρώσουν και την ομάδα εκτός από τον ίδιο τον παίκτη.

Η προοπτική της Euroleague ίσως αποτελέσει πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό προσπάθησε να τον αποκτήσει η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για την θέση του Ομάρ Κουκ αλλά τελικά αποκτήθηκε ο Γκριν. Οι Ιταλοί, βέβαια, είχαν αποκλειστεί από την Euroleague, ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ