2013-02-15 13:51:07
Φωτογραφία για «Με κακοποιήσε σεξουαλικά σκηνοθέτης όταν ήμουν 17», αποκαλύπτει διάσημη ηθοποιός
Για την τραυματική εμπειρία που έχει με ένα σκηνοθέτη όταν ήταν ακόμη έφηβη μίλησε για πρώτη φορά η Αγγλίδα Θάντι Νιούτον, γνωστή στο κοινό από ταινίες όπως Mission Impossible, Crash και W.

«Πηγαίνοντας ως απόφοιτη γυμνασίου στα 16 μου σε auditions, με έκαναν να νοιώθω σαν ένα κομμάτι κρέας. Και υπήρχαν και περιπτώεςι όπου κακοποιήθηκα». Αυτό δήλωσε η 40χρονη σταρ στο CNN.

Περιγράφοντας στη συνέχεια την χειρότερή της εμπειρία «Μπήκα στο δωμάτιο για το screen test μου. Μαζί μου ήταν άλλα δυο άτομα, ο σκηνοθέτης και η casting director. Εκείνος μου ζήτησε να καθίσω με τα πόδια μου ανοιχτά και να βάλω το ένα πόδι πάνω από το μπράτσο της πολυθρόνας. Η κάμερα ήταν τοποθετημένη έτσι που ήταν ανάμεσα στα πόδια μου. Πριν αρχίσω να απαγγέλω τον διάλογο, μου είπαν ότι πρέπει να φαίνεται ότι ο χαρακτήρας μου θέλει πολύ να κάνει έρωτα σε αυτόν στον οποίο απευθύνεται. Ξαφνιάστηκα, αλλά το περιβάλλον φαινόταν άκρως επαγγελματικό. Οπότε φαντάστηκα ότι αυτό είναι το νορμάλ. Τρια χρόνια αργότερα έμαθα ότι ο σκηνοθέτης έδειχνε το συγκεκριμένο βίντεο στους καλεσμένους του στο σπίτι. Ένα βίντεο που έδειχνε εμένα να χαιδεύομαι με μια κάμερα μέσα στα πόδια μου».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το παράπονο της Μάνας…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το παράπονο της Μάνας…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ