2013-02-15 23:24:24
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός πέρασε με άριστα το τεστ στη Μόσχα με νίκη επί της Χίμκι και τώρα ήρθε η ώρα να αποκτηθεί ο παικτης που θα καλύψει το κενό του τραυματία, Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είχαν ξεκαθαρίσει πως θα εξαντλούσαν τα περιθώρια για να αποκτήσουν παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Έλληνα γκαρντ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το έλεγε συνέχεια και το έκανε πράξη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Εξάντλησε τα περιθώρια μιας και ακόμη και εάν η ομάδα του έπαιρνε παίκτη, ο συγκεκριμένος γκαρντ δεν θα έπαιζε στα ματς με Φενέρ, Παναθηναϊκό και Χίμκι.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι, μετά από μεγάλη έρευνα στην αγορά, φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τους Σον Σινγκλετέρι και Ντορόν Πέρκινς.

1. Σον Σινγκλετέρι (27χρονών, 1.83)

Απόφοιτος του Βιρτζίνια, ο Σίγκλετερι έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει περάσει από την Κάχα Λαμποράλ τη σεζόν 2009-2010 ενώ έχει παίξει και στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μονς έναν χρόνο αργότερα.


2. Ντορόν Πέρκινς (30χρονών, 1,91)

Πιο γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό μιας και έχει παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Όλντενμπουργκ, έκανε σπουδαία σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα και... απογειώθηκε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένας τραυματισμός τον κράτησε πίσω, πήγε στην Ουκρανία και έπαιξε στην Ντόνετσκ και τώρα είναι ελεύθερος.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή ο Ολυμπιακός μπορεί να ανακοινώσει την απόκτηση του γκαρντ που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι δύο παίκτες έχουν τώρα ακριβώς τις ίδιες πιθανόττηες να αποκτηθούν.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ