2013-02-16 00:02:03
Φωτογραφία για Αίγιο: Παναιγιάλειο συλλαλητήριο στις 22/2
Συνεδρίασε σήμερα 15/2 η Επιτροπή Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα της παραμονής των ΤΕΙ στο Αίγιο, που αποτελείται από το Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και εκπρόσωπο των φοιτητών για να εξετάσει.... την πορεία της διαβούλευσης, να εκτιμήσει την κατάσταση και να προσδιορίσει τις επόμενες αναγκαίες κινήσεις.

Η επιτροπή αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ευαισθητοποίηση του συνόλου των Αιγιαλέων ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που δεν είναι άλλος από την παραμονή και επέκταση (σε αριθμό σχολών) των ΤΕΙ στο Αίγιο.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε σε πρώτη φάση η διοργάνωση Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 22 Φλεβάρη και ώρα 10:00 πμ. στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με ταυτόχρονο κλείσιμο όλων των καταστημάτων, του Δημαρχείου, Δημόσιων Υπηρεσιών κλπ. Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς την Εθνική Οδό, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες μορφές δράσης που θα αποφασισθούν μέχρι τότε.

Το συλλαλητήριο θα το οργανώσει επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους όλων των δημοτικών παρατάξεων, του εμπορικού συλλόγου και των φοιτητών.

egionews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αισιόδοξος ο Βερνιέ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αισιόδοξος ο Βερνιέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ