2013-02-16 00:22:05
Φωτογραφία για Έκλεψε κάρτα ανάληψης και «σήκωσε» 600 ευρώ
Μια 33χρονη αποκαλύφτηκε ότι κρύβονταν πίσω από την κλοπή κάρτα ανάληψης μετρητών σε βάρος 32χρονης, από την οποία μάλιστα... η δράστης αφαίρεσε 600 ευρώ από τον λογαριασμό του θύματος.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, η 33χρονη καθώς και ένας 34χρονος φίλος της, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία κάρτα αναλήψεως μετρητών και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι η 33χρονη είναι δράστιδα υπόθεσης κλοπής που είχε καταγγελθεί την 13.02.2013 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα είχε αφαιρέσει από 32χρονη ημεδαπή, την κάρτα ανάληψης μετρητών Τραπεζικού Καταστήματος και πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους 600 ευρώ από Α.Τ.Μ. στον Άγιο Νικόλαο.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ