2013-02-16 04:30:03
Φωτογραφία για Ο Πιστόριους ξέσπασε σε λυγμούς και αρνήθηκε τις κατηγορίες
Ο Οσκαρ Πιστόριους το μέχρι χθες ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σήμερα κατέρρευσε ενωπιόν τους μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου την ώρα που άκουγε από τον δικαστή να του απαγγέλει κατηγορίες για την δολοφονία της συντρόφου του, τις οποίος εκείνος αρνήθηκε.

Ο νοτιοαφρικανός χρυσός Παραολυμπιονίκης αρνείται "όσο πιο έντονα γίνεται" την κατηγορία για το φόνο τηςσυντρόφου του, Ρέεβα Στέενκαμπ, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν η οικογένειά του και ο μάνατζέρ του.

"Ο Όσκαρ Πιστόριους εμφανίσθηκε στη δικαιοσύνη σήμερα (Παρασκευή) το πρωί εδώ στην Πρετόρια και του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για το φόνο της Ρέεβα Στέενκαμπ. Αυτός ο υποτιθέμενος φόνος αμφισβητείται όσο πιο έντονα γίνεται", γράφουν στην ανακοίνωσή τους.

Και προσθέτουν: "Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον αθλητή ζήτησαν να αναβληθεί ως την Τρίτη η διαδικασία της αίτησης αποφυλάκισης με εγγύηση ώστε να έχουν το χρόνο να διεξαγάγουν τη δική τους έρευνα σχετικά με τις συνθήκες της τραγωδίας".


Ο Πιστόριους "κατέστησε σαφές ότι θα ήθελε να στείλει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Ρέεβα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σήμερα θα πρέπει να είναι για την Ρέεβα και την οικογένειά της -- ανεξάρτητα από τις συνθήκες αυτής της τρομερής, τρομερής τραγωδίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Κρατώντας το κεφάλι του ανάμεσα στα χέρια του με εμφανή την απόγνωση, ο Όσκαρ Πιστόριους ξέσπασε σε κλάμματα την ώρα που του απαγγέλονταν κατηγορίες για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στένενκαμπ.

Ο Πιστόριους δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Φορώντας ένα σκούρο κοστούμι, ο 26χρονος Ολυμπιονίκης και Παραολυμπιονίκης, στάθηκε με το κεφάλι σκυμένο μπροστά από τον δικαστη Ντέσμοντ Νέαρ.

Πολύ γρήγορα άρχισε να κλαίει με λυγμούς κρατώντας το πρόσωπό του με τα δυο του χέρια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ