2013-02-16 07:08:04
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Μακεδονία, το Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα και τη Βόρεια Θεσσαλία, περιμένουμε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013. Τα φαινόμενα σταδιακά στη Δυτική Ελλάδα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ