2013-02-16 09:46:08
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Τον προγραμματισμό του για την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει ο Μίτσελ, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει παίκτες σε τέσσερις θέσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν βρίσκεται πολλές μέρες στον ερυθρόλευκο πάγκο, ωστόσο έχει προλάβει να κάνει κάποιες πρώτες διαπιστώσεις σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε ήδη και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων για την επόμενη χρονιά, με στόχο φυσικά να μην γίνουν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού, χωρίς παράλληλα να δοθούν και υπέρογκα ποσά.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση δεξί μπακ, παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ιμπαγάσα ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει, έναν επιθετικό για την θέση του Πάντελιτς και παράλληλα ποδοσφαιριστή στο στυλ Μιραλάς, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται ρεπορτάζ της «Sportday», αφού ουσιαστικά ο Βέλγος δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να «ψαχτούν» και για αμυντικό μέσο, παρά την απόκτηση του Μπόατενγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δάνεια - εξπρές για βουλευτές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δάνεια - εξπρές για βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ