2013-02-16 09:30:09
Φωτογραφία για Φάκελος Α.Τ.Ι.Α. Το περιστατικό πάνω από το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ το 2008
Τον Νοέμβριο του 2008 μια είδηση βγαίνει στα Μ.Μ.Ε της χώρας και αφορούσε την προσπάθεια αναχαίτισης ενός Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενου Αντικειμένου (Α.Τ.Ι.Α) ή U.F.O,όπως θέλετε πείτε το, αλλά ας δούμε το ιστορικό από την αρχή.

Ο πιλότος της πτήσης 266 από Λονδίνο για Αθήνα,αναφέρει ότι ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο βρίσκεται πάνω από την Αττική,το αντικείμενο άλλαζε συνεχώς θέσεις και φοβούμενος πιθανή πρόσκρουση με το αντικείμενο μιας και είχε πλησιάσει το αεροσκάφος αλλάζοντας θέσεις μια από την δεξιά και μια από την αριστερή πλευρά του αεροσκάφους αναφέρει το γεγονός στον πύργο ελέγχου,λίγη ώρα πριν την αναφορά του πιλότου, οι κυβερνήτες των αεροσκαφών των πτήσεων 700 και 730 για Κω και Ρόδο αντίστοιχα ανέφεραν και εκείνοι την ύπαρξη του ιπτάμενου αντικειμένου στον Αττικό ουρανό.

Το αντικείμενο ακολούθησε το αεροπλάνο μέχρι και το αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, όπου έχουμε και την επιβεβαίωση από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου και αναφέρουν ότι το αντικείμενο συνεχίζει την πορεία του προς την Κάρυστο, αξίζει να σημειωθεί ότι το αντικείμενο δεν ήταν ορατό στα ραντάρ,αλλά ορατό δια γυμνού οφθαλμού από το προσωπικό του αεροδρομίου ενώ στα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας δεν φαινόταν το παραμικρό ίχνος.
. Αμέσως έρχεται και δεύτερη επιβεβαίωση από τον ελεγκτή του ραντάρ της Πάρνηθας ο οποίος αναφέρει την οπτική επαφή με άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ακαθόριστου σχήματος και ύψους.

Κατόπιν αξιολόγησης των γεγονότων και με καθυστέρηση 3 ολόκληρων ωρών!! (φανταστείτε δηλαδή το αντικείμενο να ήταν εχθρικό αεροσκάφος).. αποφασίζει η Πολεμική Αεροπορία να σηκώσει στον αέρα 2 αεροσκάφη F-16 προς αναγνώριση και αναχαίτιση του αντικειμένου χωρίς όμως οι πιλότοι να καταφέρουν να εντοπίσουν οτιδήποτε. Η τελευταία αναφορά έρχεται και πάλι από την Πάρνηθα όπου αναφέρουν ότι το αντικείμενο άρχισε να παίρνει ύψος και να μικραίνει. Πράγμα που σημαίνει ότι ύστερα από την βόλτα του στον Αττικό ουρανό απομακρύνθηκε παίρνοντας ύψος μέχρι που χάθηκε..

Στις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού το οποίο προβλήθηκε η είδηση παρουσιάστηκε σαν σπατάλη χρημάτων και παρά τους καλεσμένους οι οποίοι προσπαθούσαν να δώσουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις θεάσεων Α.Τ.Ι.Α, επιχειρήθηκε και μια προσπάθεια υποβάθμισης και διακωμώδησης του γεγονότος.. δείτε το βίντεο.

Μέχρι και για αντανάκλαση του πλανήτη Αφροδίτη μίλησαν η οποία αντανάκλαση μπέρδεψε τον πιλότο..

Προφανώς ο πιλότος που ανέφερε το συμβάν είναι χαζός και ήταν η ιδέα του ότι το αντικείμενο έκανε βόλτες γύρω από το αεροπλάνο του.Ίσως πάλι ο πιλότος να είχε όρεξη να κάνει φάρσα στην Πολεμική Αεροπορία..
πηγη
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ