2013-02-16 10:00:10
Φωτογραφία για O.M.A.E.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση
Σύμφωνα με το άρθρο 7 § 4 του Καταστατικού της ΟΜΑΕ, καλούνται τα Σωματεία / Μέλη της ΟΜΑΕ σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα των εντευκτηρίων της ΕΛΠΑ, οδός Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευή ( 3ος όροφος ).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Υποβολή και έγκριση του απολογισμού του 2012

2. Έγκριση των υπό ένταξη Σωματείων στην ΟΜΑΕ – Αίτημα διαγραφής Σωματείου ΑΛΕΖ

3. Ενημέρωση για την πορεία της ΟΜΑΕ και τις εξελίξεις

4. Άλλα θέματα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 § 7 για τη συγκρότηση απαρτίας, πρέπει να παρευρίσκεται στη Γενική Συνέλευση το ένα δεύτερο ( ½ ) συν ένας τουλάχιστον από το σύνολο των αντιπροσώπων των Σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την ίδια ημέρα και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο και θα υπάρξει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των Σωματείων/ Μελών που παρίστανται με δικαίωμα ψήφου.


Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της ΟΜΑΕ, για την Εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ προβλέπονται τα ακόλουθα:

1. Στις Γενικές Συνελεύσεις της ΟΜΑΕ μετέχουν όλα τα Σωματεία / Μέλη.

2. Κάθε Μέλος της εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με ένα (1) αντιπρόσωπο και τον αναπληρωτή του, οι οποίοι πρέπει να είναι μέλη του Σωματείου που εκπροσωπούν, με δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στα όργανα του Σωματείου του.

3. Κάθε Σωματείο/μέλος έχει μία ψήφο. Κάθε αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί μόνο ένα σωματείο.

4. Το δικαίωμα ψήφου το ασκεί ο τακτικός αντιπρόσωπος και σε περίπτωση κωλύματός του ο αναπληρωτής του.

5. Τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιούν στην ΟΜΑΕ τους αντιπροσώπους τους, τακτικούς και αναπληρωματικούς, εγγράφως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε Γ.Σ., αποστέλλοντας σχετικό απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ., υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Σωματείου.

Μετά τιμής,

Μανώλης Χαλιβελάκης Μιχάλης Αποστολόπουλος

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Συνημμένα

  •   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ