2013-02-16 10:59:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Επώνυμος κρατούμενος βγαίνει νύχτα τοίχο - τοίχο από την φυλακή
Τα καλύτερα προσφέρει η διοίκηση των φυλακών του Αγίου Στεφάνου σε κρατούμενο στην πτέρυγα με τους οικονομικούς.

Πρόκειται για πρώην ισχυρό οικονομικό παράγοντα ολόκληρης... γεωγραφικής περιφέρειας και με επιφάνεια στις καλές του ημέρες που έφτανε μέχρι και την ηγεσία πολλών από τα κόμματα εξουσίας στην χώρα..

Στο πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών από την διοίκηση των φυλακών, είναι και η καθημερινή «εξυπηρέτηση» του κρατούμενο προκείμενου να κάνει τις επιχειρηματικές του επαφές και να κλείνει ακόμα και συμφωνίες αλλά και να συσκέπτεται με στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ο συγκεκριμένος κρατούμενος στο πλαίσιο της ειδικής μεταχείρισης που του παρέχεται – κάποιοι υποστηρίζουν πως όλα γίνονται με εντολή από την Αθήνα, δεδομένου ότι οι πολιτικές του άκρες είναι μεγάλες – έχει ξεχωριστές απολαύσεις και κάποιες νύχτες , καθώς του επιτρέπεται να βγαίνει και να περνά ζωή και κότα σε χώρους πέριξ των φυλακών.

Θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να μάθουμε τι απαντά τόσο η διοίκηση του Αγίου Στεφάνου όσο και η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου δικαιοσύνης για όσα ακούγονται και άλλα που κουκουλώνονται.
patrastimes Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ