2013-02-16 17:29:03
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκαν δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις
Τεράστια επιτυχία για το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Λάρισας που κατάφερε την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, μέλη των οποίων διακινούσαν... ναρκωτικά σε όλη την Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι «εγκέφαλοι» αυτών των οργανώσεων είναι ένας 50χρονος Έλληνας κι ένας 32χρονος Αλβανός, έγκλειστοι στις φυλακές τη Πάτρας για εμπορία ναρκωτικών, όπως και άλλοι 5 εκ των κατηγορουμένων.

Η αστυνομία πραγματοποίησε ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο, προχωρώντας στη σύλληψη συνολικά 33 ατόμων, εκ των οποίων τα 31 είναι μέλη αυτών των οργανώσεων, ενώ διενεργήθηκαν και 25 κατ’ οίκον έρευνες.

Σχηματίστηκαν εντέλει δύο αυτοτελείς και ανεξάρτητες δικογραφίες σε βάρος συνολικά 81 μελών των οργανώσεων (!!!), από τα οποία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα 74.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά από πολύμηνες αστυνομικές έρευνες, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, περίπου δυόμιση (2,5) κιλά κάνναβης, (140) γραμμάρια ηρωίνης, (583) ναρκωτικά χάπια, το χρηματικό ποσό των (7.600) ευρώ, πλήθος κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούνταν για την επικοινωνία των μελών της οργάνωσης, καθώς και βιβλιάρια – αποδείξεις καταθέσεων και προθεσμιακών λογαριασμών χρηματικών ποσών που ανέρχονται στα 160.000 ευρώ.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ