2013-02-16 22:02:30
Φωτογραφία για VIDEO: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0
Το λιγότερο οδυνηρό αποτέλεσμα στις... νερουτσουλήθρες του ΟΑΚΑ έφεραν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι «δικέφαλοι» προσέφεραν καλό θέαμα, δεδομένου του καιρού και του αγωνιστικού χώρου, έχασαν ευκαιρίες (καλύτερη το δοκάρι του Πετρόπουλου στο 6’) και τελικά έφυγαν με ένα μάλλον βολικό και για τους δυο 0-0.

Εξάλλου, μ' αυτό ο ΠΑΟΚ έμεινε (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον) δεύτερος και η «Ένωση» έμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς και κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Πώς έπαιξαν

Χωρίς εκπλήξεις -εξάλλου οι πολλές απουσίες που αντιμετώπιζαν δεν τους άφηναν πολλά περιθώρια για τέτοιες- ήταν οι ενδεκάδες που παρέταξαν οι δύο τεχνικοί.

Ενώ λοιπόν, ο Έβαλντ Λίνεν διατηρούσε το πετυχημένο 4-4-2 με ρόμβο κι έδινε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Αναστασόπουλο, ο Δώνης ξεκινούσε το δικό του 4-4-2 με στόπερ τον Κατσουράνη και προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

Έτσι, η ΑΕΚ παρατάχθηκε ως εξής στο γήπεδο: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Βλάχος. Αμυντικό χαφ ήταν ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Φέτσης-Αναστασόπουλος, σε ρόλο επιτελικού ξεκίνησε ο Γκερέιρο και στην επίθεση οι Φούντας-Πετρόπουλος.


Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, κατέβηκε ως εξής: Τερματοφύλακας ο Ιτάνζ και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης και Κωνσταντινίδης. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κάτσε-Λάζαρ, στα άκρα οι Ρομπέρ (αριστερά), Καμαρά (δεξιά) και δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Λόρενς-Σαλπιγγίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ