2013-02-17 09:48:03
Φωτογραφία για Μοτοπορεία κατά της κρίσης
Μοτοπορεία διαμαρτυρίας οργανώνουν την προσεχή Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην γενική απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα.

Σε ανακοίνωσή τους οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» αναφέρουν:

«Από πού να ξεκινήσει κανείς για αυτό το κράτος και αυτή τη Βουλή των 300 λαμόγιων?

Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας.

Η υποβάθμιση του ασφαλιστικού και υγειονομικού συστήματος και των δικτύων κοινωνικής προστασίας εξαθλιώνει τον λαό αυτής της χώρας.

Υπάρχει παντελής έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής και όσα προγραμματίζονται είναι για να εξυπηρετήσουν τους ημετέρους.

Τέλος η ίδια η πολιτεία και οι δημοκρατικοί θεσμοί της έχουν αντικατασταθεί από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και ο όποιος διάλογος με τις διμοιρίες των ΜΑΤ.


Οι κατασχέσεις περιουσιών είναι στο άμεσο μέλλον. Και τότε εσύ, που κάθεσαι σπίτι σου βλέποντας ειδήσεις που σου σερβίρουν αυτοί που σε αυτοκτονούν, θα κάθεσαι πλέον στο δρόμο. Για λάθος λόγους όμως!

Μέχρι τότε εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και για σένα! Μπας και ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι δεν είναι μπόρα να περάσει. Όσο κάθεσαι στον καναπέ σου θα κάθεται πάνω από το κεφάλι σου και το μέλλον των παιδιών σου!

Θα συγκεντρωθούμε στις 11:00 στο parking του Λυκαβηττού και θα αναχωρήσουμε στις 11:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ