2013-02-19 09:26:03
Φωτογραφία για Βραβείο για κατοικία στο Αγρίνιο - Δείτε φωτό
Λένε πως η αξία ενός βραβείου αντιστοιχεί σε αυτόν που το θεσμοθετεί. Για την τεχνική εταιρεία Π. ΚΑΨΑΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ το βραβείο που έλαβε η κατοικία που κατασκεύασε στο Αγρίνιο αποτελεί μια μεγάλη αναγνώριση. Αναγνώριση από τη Διεθνή Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής «ΔΟΜΕΣ».

Η κατοικία που κατασκεύασε η τεχνική εταιρεία Π. ΚΑΨΑΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ στο Αγρίνιο, σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Γ. Καραχάλιο, βραβεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη για το μεγαλύτερο περιοδικό στο χώρο της αρχιτεκτονικής «ΔΟΜΕΣ», για την περίοδο 2010 – 2012.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η επιτροπή αξιολόγησης των έργων ήταν από καθηγητές του Harvard, του Cambridge και του Πανεπιστημίου Columbia και η διάκριση έγινε ανάμεσα σε πολλά έργα της περιόδου 2010 – 2012. Το «ΔΟΜΕΣ» είναι ένα τριμερές πρόγραμμα καταγραφής, ενθάρρυνσης και προβολής του έργου των Ελλήνων αρχιτεκτόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργίας εν γένει στην Ελλάδα. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών στο διαγωνισμό προσδίδει μάλιστα μεγαλύτερη σημασία στην κατάκτηση του βραβείου.


Μιλούν τα έργα της Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Π.ΚΑΨΑΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ απασχολεί και έχει στελεχωμένους αρκετούς μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

* Έχει πρόσφατα εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία την κατασκευή εκατό περίπου Φ / Β πάρκων 100ΚW σε Κ / Ξ με άλλη κατασκευαστική εταιρεία, σε Αιτωλ/νια και Κέρκυρα . Έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του Φ / Β πάρκου αλλά και Φ/Β σε στέγες επαγγελματικών κτηρίων και κατοικιών και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό.

* Η τεχνική εταιρεία είναι υπεύθυνη, σε Κ/Ξ με άλλη εταιρεία κατασκευών και για τους αυτοματισμούς και την εγκατάσταση παρακολούθησης των Φ / Β σε όλο το νομό και τα Ιόνια νησιά.

- Γήπεδο Παναιτωλικού: Προδιαγραφές UEFA 2010 μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (84ημέρες) κατασκευάσθηκε η νέα κερκίδα 1.450 θέσεων και ανακαινίσθηκε πλήρως όλο το γήπεδο, νέα αίθουσα τύπου. Ηλεκτροφωτισμός προδιαγραφών UEFA 2010 με πιστοποίηση της έδρας φωτομετρίας του Ε.Μ.Π.

- Εmileon SportCenter: Περιλαμβάνει αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 800 και πλεόν ατόμων, εστιατόριο cafe bar, πισίνες 1200τ.μ., pool bar, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ, γραφεία και άλλες εγκαταστάσεις.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ