2013-02-24 11:58:03
Φωτογραφία για Ένας βέλγος νεκρός από πυρά κακοποιών στο Ακαπούλκο
Ένας Βέλγος έχασε χθες τη ζωή του από πυρά κακοποιών στο μεξικανικό παραθεριστικό θέρετρο του Ακαπούλκο, κοντά στο στάδιο όπου πρόκειται να διεξαχθεί η διεθνής αναμέτρηση τένις Mexico Open, παρά την ανάπτυξη σημαντικών δυνάμεων ασφαλείας Ο 58χρονος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρα. Ο Βέλγος υπήκοος,  η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, προσπάθησε να αντισταθεί όταν δύο κακοποιοί επιχείρησαν να κλέψουν το πολυτελές, σπορ, αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον πυροβολήσει στο στήθος.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο Princess, το οποίο βρίσκεται κοντά στο στάδιο τένις, όπου θα διεξαχθεί η διεθνής αναμέτρηση.

Παρά την ανάπτυξη 4.000 αστυνομικών στην πόλη, η επίθεση αυτή είναι η δεύτερη κατά ξένων παραθεριστών από κακοποιούς μέσα σε ένα μήνα, έπειτα από το βιασμό έξι ισπανίδων από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι διέρρηξαν τη νοικιασμένη παραθαλάσσια κατοικία των παραθεριστριών.

Χθες, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη σύλληψη από την αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής του αρχηγού του τοπικού καρτέλ ναρκωτικών στο Ακαπούλκο Ρικάρδο Ρέσο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ