2013-03-04 16:39:22
Φωτογραφία για Η έγκυος Kate στις Άλπεις
Στις ελβετικές Άλπεις αποφάσισαν να τελέσουν τον γάμο τους ο πολίστας Mark Tomlinson και η χρυσή Ολυμπιονίκης Laura Bechtolsheimer και ανάμεσα στους εκλεκτούς και...διάσημους καλεσμένους τους ήταν η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ όπως και ο πρίγκιπας Harry.

Ευδιάθετη η Kate και ντυμένη με μπεζ παλτό, φόρεμα με καφέ animal prints και καφέ καπέλο, συνόδευσε τον σύζυγό της William που φαινόταν κι εκείνος ιδιαίτερα κεφάτος.

Φαίνεται πως η Δούκισσα ξεπέρασε τις αδιαθεσίες της εγκυμοσύνης που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες και την οδήγησαν στο νοσοκομείο και πλέον απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Βέβαια, αργότερα αναγκάστηκε να μείνει στο χιονοδρομικό κέντρο και να μην ακολουθήσει στην πίστα για σκι καθώς θα έθετε σε κίνδυνο το βρέφος της και τον εαυτό της. 

Στη διάρκεια του μυστηρίου τόσο ο William και κυρίως ο Harry παρέμεναν δίπλα στην εγκυμονούσα Kate και πρόσεχαν κάθε κίνησή της. Μάλιστα, ο Harry φαίνεται στις φωτογραφίες να διασκεδάζει τη νύφη του όσο ο William εκτελούσε χρέη... παρακούμπαρου.

- See more at: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/kate.html?m=1#sthash.ksJ4IFJw.dpuf
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ