2013-03-09 08:27:02
Φωτογραφία για Έκαναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί δε θέλουν τα παιδιά με αναπηρία κοντά τους!
Ασφαλιστικά μέτρα έχουν κάνει κάποιοι Ηρακλειώτες, γιατί δεν επιθυμούν να μεταφερθούν σε οίκημα στην περιοχή των Μεσσαμπελιών μερικά από τα παιδιά της Ζωοδόχου Πηγής, προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί!

Πρόκειται για μια απίστευτη υπόθεση, η οποία έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, κάνοντας όλους να προβληματίζονται με την πρωτοφανή κίνηση κάποιων κατοίκων της περιοχής να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της Ζωοδόχου Πηγής.

Στόχος τους φυσικά να αποτρέψουν τη δημιουργία στέγης στις Μεσσαμπελιές και την εγκατάσταση εκεί παιδιών και όχι εγκληματιών!

Σε μια προσπάθεια να στηριχθεί ο αγώνας που κάνει το ίδρυμα της Ζωοδόχου Πηγής, το προσωπικό του παιδικού Νηπιαγωγείου "Ροδομηλιά", συμπαραστέκεται και καλεί όλη την κοινωνία να συνταχθεί με το αυτονόητο!

"Τα άτομα με νοητική υστέρηση είναι ισότιμοι πολίτες που σύμφωνα και με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που αποτελεί και Νόμο του Κράτους, ναγνωρίζουν ότι τα άτομα με αναπηρείς έχουν δικαίωμα να ζουν στην κοινωνία, με επιλογές ίσες με άλλους ανθρώπους και έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τόπο διαμονής τους και το που και με ποιον ζουν... Θα θέλαμε η διαμαρτυρία και η συμαπράσταση μας σε αυτά τα παιδιά να βρει σύμφωνους όλους τους συ,πολίτες μας", αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή των εργαζομένων στη "Ροδομηλιά".

http://www.creteplus.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ