2013-03-11 11:30:15
Φωτογραφία για ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ 40ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα σε όλη την Ευρώπη που πήρε το πρωτάθλημα στη φετινή αγωνιστική περίοδο και μία από τις ελάχιστες που φτάνει στις 40 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, επίτευγμα που έχει τύχει, όπως ήταν φυσικό ιδιαίτερης προβολής στα διεθνή ΜΜΕ.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έχει στην κεντρική σελίδα της την ανάδειξη του Ολυμπιακού σε πρωταθλητή με τίτλο «ο Ολυμπιακός έσφιξε τον 40ο τίτλο», φιλοξενώντας το ρεπορτάζ για τη νίκη επί της ΑΕΚ και τις δηλώσεις του Μίτσελ.

Ειδική αναφορά γίνεται και στο σάιτ της FIFA, ενώ πάρα πολλές ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο ασχολούνται με την ιστορική σημασία αυτού του πρωταθλήματος, καθώς είναι το 40ο και συνέπεσε με τα 88α γενέθλια του Θρύλου.

Σε όλες τις σημαντικές αθλητικές ιστοσελίδες της Ευρώπης υπάρχει η σχετική αναφορά, ενώ η είδηση δημοσιεύεται από χτες το βράδυ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", και σε ΜΜΕ όλων των... ηπείρων καθώς ήδη την έχει κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Αυστραλίας κλπ, με σχόλια θαυμασμού για το μέγεθος αυτής της επιτυχίας ενός συλλόγου να έχει πάρει τους μισούς τίτλους από αυτούς που έχει διεκδικήσει στην ιστορία της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ