2013-03-11 18:30:12
Φωτογραφία για ΛΙΝΕΝ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στις στημένες φάσεις, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια χαρακτηρίζοντας τα ματς που απομένουν τελικούς.

Αρχικά ο Έβαλντ Λίνεν στάθηκε στα στημένα από τα οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. «Πριν από το παιχνίδι σας είχα μιλήσει ακριβώς για αυτή τη φάση. Σας είχα πει ότι στα στημένα, μετά την πρώτη απομάκρυνση δεν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας να βγείτε αμέσως από την περιοχή, αλλά να μένετε κοντά στους ποδοσφαιριστές που μαρκάρετε, για να μην μπορεί να μας βρει ανοιχτούς ο αντίπαλος σε επαναφορά. Δεν το κάνατε στο πρώτο γκολ. Γενικά στα στημένα έχουμε πρόβλημα και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και σε περισσότερες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα», τόνισε ο Γερμανός στους παίκτες του.

Για την συνολική παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές η αμυντική μας λειτουργία σε ροή αγώνα ήταν καλή. Κλείναμε σωστά τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Και παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν μας άξιζε, αξίζαμε κάτι καλύτερο».


Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για τις φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ. «Πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν έμπαινε γκολ στη φάση του Κορδέρο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ο Φούντας σε κάποιες περιπτώσεις βιάστηκε να τελειώσει τη φάση».

Τέλος, ο Λίνεν έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας: «Το αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς. Από εδώ και μπρος κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, με πρώτο αυτό με τη Βέροια που είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει σε όλα να παλέψουμε για τη νίκη, για να πετύχουμε τον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ