2013-03-12 08:47:01
Φωτογραφία για Aιτωλ/νία: Αθώος για την μικροκλοπή, παραπέμπεται για ανθρωποκτονία!
Η απόλυτη ανατροπή με την σύλληψη 62χρονου ρομά που έγινε την Κυριακή στο Θέρμο για μικροκλοπή, αφού όπως προέκυψε ο συλληφθείς αναζητούνταν από το 1995 με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση!

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του αυτόφωρου ο 62χρονος οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια του Αγρινίου για μικροκλοπή σε βάρος γυναίκας σε χωριό του Θέρμου, για την οποία μάλιστα αθωώθηκε, αφού όπως φαίνεται και η παθούσα δεν θέλησε την δίωξη του , προφανώς εξαιτίας και της ευτελούς αξίας των κλοπιμαίων.

Όμως από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως ο αθίγγανος, είχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Σπάρτης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η υπόθεση αφορά σύμφωνα με πληροφορίες επεισόδιο μεταξύ ρομά πριν από 18 χρόνια και ο 62χρονος δεν είχε βρεθεί από την Αστυνομία, προφανώς επειδή δεν είχε σταθερό τόπο κατοικίας και ήταν περιπλανώμενος.

Με απόφαση του αρμοδίου Εισαγγελέα του Αγρινίου, ο 62χρονος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή Σπάρτης, σε εφαρμογή του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ