2013-03-12 12:09:03
Φωτογραφία για Απλήρωτοι οι φρουροί του ΥΕΘΑ. Τι υποστηρίζει στέλεχος της 71ης Ταξιαρχίας
Οι “φρουροί” του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι άνδρες της 71ης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς παραμένουν απλήρωτοι σ΄ ότι αφορά στην εκτός έδρας αποζημίωση.

Διαβάστε τι γράφει σε μήνυμά του ένα στέλεχος της 71ης Ταξιαρχίας:

“Εχουμε και λεμε....απο το Σεπτεμβρη που εγινε το ντου στο Πενταγωνο απο τους Σκαραμαγκιωτες, εκανε εκληση ο Α/ΓΕΕΘΑ στην ταξιαρχια μας, να στελνουμε προσωπικο για φυλαξη (καθοτι εκπαιδευμενοι στην καταστολη πληθους). Ετσι λοιπον κατεβαινανε 40 ατομα (1 υπλγος και 39 ΕΠΟΠ Λχιες) ανα 20 μερες περιπου μεχρι και τωρα που μιλαμε. ημουν και εγω σε μια φουρνια απο αυτους. Δια στοματος του Δκτη του Τ/ΓΕΕΘΑ μας ειπε χαρακτηριστικα "ειπε ο Α/ΓΕΕΘΑ να αποζημειωνεστε αμεσα με πληρη ημερησια αποζημίωση για ολες τι μερες και το συντομοτερο δυνατον. Οπως ηρθατε αμεσως ετσι και εμεις πρεπει να σας πληρωσουμε αμεσως"

Το αποτελεσμα......εχουν πληρωθει μεχρι στιγμης οι συναδελφοι που πηγαν μεχρι και Οκτωβρη. Προσωπικα εγω εκανα 20 μερες Αθηνα αρα δικαιουμε περιπου 520 ευρω. Στα οποια υπολογιζα γιατι εκανα και εξοδα στην Αθηνα. Φανταστειτε τωρα 40 ατομα καθε 20 μερες απο Σεπτεμβρη μεχρι και σημερα....τι λεφτα μας χρωστανε. Σκεφτηκα να κανω αναφορα....αλλα τι ακριβως να πω;

Δεν ξερω κατα ποσο "μαυρα" ειναι αυτα τα χρηματα, κατα ποσο δικαιουμαστε να παρουμε ολες τις ΗΕΕ και αν τελικα η καθυστερηση τους εχει μια βαση ή μας δουλευουν. Μπορω να επικαλεστω τον λογο του Δκτη του Τ/ΓΕΕΘΑ ενωπιων μας;”
onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ