2013-03-12 20:34:05
Φωτογραφία για Έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του ο Κούγιας
Στην εκπομπή "Δίκη" στον ΣΚΑΪ παρενέβη τηλεφωνικά ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης και απηύθυνε ερώτηση προς τη σύμβουλο της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα σχετικά με τον νέο ιδιοκτήτη της πατρινής ΠΑΕ.

Η Μαρούπα, λοιπόν, του απάντησε: "Ο Κούγιας έχει συγκεκριμένη ποινή για έναν χρόνο. Δεν απεκδύεται των μετοχών του εντελώς. Μετά από έναν χρόνο τις παίρνει πίσω. Τις έδωσε σε κάποιον άλλον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα".

Ο Σταθάκης επέμεινε και ρώτησε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης, με την σύμβουλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να του απαντά: "Η μεταβίβαση έχει γίνει και έχει πληρωθεί και φόρος. Ας με πάρετε αύριο τηλέφωνο να σας πω και το όνομα του νέου ιδιοκτήτη".

Στη συνέχεια ο πρώην γενικός αρχηγός των "κοκκινόμαυρων"» ρώτησε εάν έχει φτάσει έγγραφο με ημερομηνία 14/01/13 στην ΕΕΑ από τη γενική γραμματεία εμπορίου, σύμφωναμε το οποίο δεν έχουν γίνει ισολογισμοί και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από το 2006 έως σήμερα. Εκείνη απάντησε: "Δεν το έχω υπόψη μου. Λογικά θα έρθει".

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ