2013-03-13 18:26:29
Φωτογραφία για Στην ΕΡΤ η Formula 1 για τα επόμενα 2 χρόνια!
Είναι οριστικό! Η Formula 1 βρήκε τηλεοπτική στέγη και αυτή είναι η ΕΡΤ, η οποία θα αρχίσει τις μεταδόσεις με τον πρώτο αγώνα στις 17 Μαρτίου. 

Η συμφωνία της κρατικής τηλεόρασης για τη μετάδοση των αγώνων της F1 αναμένεται να έχει διάρκεια δύο ετών.

Η συμφωνία της κρατικής τηλεόρασης για τη μετάδοση των αγώνων της F1 θα έχει διάρκεια δύο ετών, ενώ οι άνθρωποι της ΕΡΤ με επικεφαλής τον διευθυντή αθλητικών προγραμμάτων Βαγγέλη Ιωάννου, πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να βγει η παραγωγή στον "αέρα" και να προλάβουν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στις 17 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Ο προϋπολογισμός για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της F1, ανέρχεται σε 2.850.000 ευρώ ενώ η συμφωνία αναμένεται επήλθε μέσω διαφημιστικής εταιρείας (Asset Oglive). Η διαφημιστική εταιρεία θα απορροφήσει το διαφημιστικό της χρόνο σε 3 έτη, δηλαδή το τρέχον, το 2014 και το 2015. Στην περίπτωση που δεν το πράξει εντός της προτεινόμενης 3ετίας δεν θα υπάρχει άλλη υποχρέωση από πλευράς της ΕΡΤ.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη της Formula 1 θα μπορούν να απολαύσουν το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσω ελεύθερου καναλιού.

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΚΛΗΣΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΚΛΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ