2013-03-16 22:13:54
Φωτογραφία για «Παρεξηγήθηκε ο χαιρετισμός»!
Ο Γιώργος Κατίδης προκάλεσε σάλο με τον πανηγυρισμό που παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει «πως παρεξηγήθηκα, έδειχνα τον Παυλή στην κερκίδα»!

Ο Κατίδης λύτρωσε την ΑΕΚ, της χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη παραμονής και... ξέσπασε! Έβγαλε όλη την πίεση που υπήρχε, τόσο μέσα του όσο και στην ομάδα αλλά ο πανηγυρισμός του προκάλεσε εντύπωση και απορίες! Ο νεαρός επιθετικός, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έχει υψώσει το δεξί του χέρι, παραπέμποντας στον... Ντι Κάνιο και στον γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κατίδης τόνισε πως παρεξηγήθηκε και ξεκαθάρισε πως έδειχνε τον Παυλή, αφιερώνοντας του το γκολ. «Θέλω να λύσω μια παρεξήγηση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ την νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη» δήλωσε ο ίδιος μετά την λήξη της αναμέτρησης ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε:

«Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ.Ξερω πως ειναι προσφυγικη ομάδα. Αφιερωσα το γκολ στον Μιχάλη Παυλη και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστης.Οποίος προσπαθησει να το διαστρεβλωση θέλει μονάχα το κακο μου...».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ