2013-03-20 12:02:03
Φωτογραφία για Ποια είναι τα αγαπημένα παπούτσια των σταρ τώρα;
 

Πάνω σε τι τακούνια ισορροπούν οι celebrities; Τι σχέδια προτιμούν και ποιους δημιουργούς; 

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τα πιο stylish παπούτσια που επέλεξαν οι διάσημες για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Δες τα 12 καλύτερα παρακάτω  

Έναν τολμηρό συνδυασμό έκανε η Zoe Saldana στα Independent Spirit Awards που συνόδευσε το άσπρο-πράσινο φόρεμά της με Casadei Blade γόβες Spring 2013 , οι οποίες είχαν εξίσου πράσινο τακούνι

Το καλογυμνασμένο πόδι της Jennifer Lopez στα Βραβεία Grammy κατέληγε σε ένα σέξι δετό Tom Ford σανδάλι με χρυσό αστράγαλο από την κολεξιόν Άνοιξη 2013. Εξαιρετική επιλογή! 

 

Η Jessica Chastain παρακολούθησε το show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι και δεν θα μπορούσε να μην τον προτιμήσει! Γι' αυτό επέλεξε τις Oh Really! peep-toe γόβες από την Pre-Fall 2013 collection με ένα χρυσό λουκετάκι στην φτέρνα!


 

Η Emma Stone έκανε μια πολύ safe επιλογή φορώντας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου nude Christian Louboutin Batignolles γόβες από την Spring 2013 collection, η οποία την έβγαλε ασπροπρόσωπη. 

 

Με Christian Dior slingbacks από την Spring 2013 collection εμφανίστηκε η Olivia Palermo στο Dior Fall 2013 show της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Και φυσικά, την βαθμολογούμε με 10'!! 

 

H Amanda Seyfried προτίμησε Givenchy ankle-strap σανδάλια για το πέρασμά της από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τα μαύρα σουέντ σανδάλια έχουν χρυσό τακούνι και έκαναν τον ντεμπούτο του στην Pre-Fall 2012 collection του οίκου! 

 

Και τα ankle-strap συνεχίζουν να κάνουν θραύση με την Jennifer Lawrence να τα προτιμάει για την εμφάνισή της στα Independent Spirit Awards φορώντας Giuseppe Zanotti σανδάλια από την Spring 2012 Collection.

 

Mε ψευδαίσθηση δαντέλας πάνω στο υπέροχο μποτάκι made by Christian Louboutin περπάτησε το "ροζ" χαλί των Independent Spirit Awards η Terri Seymour.

 

Το ρομαντικό ύφος της Alexa Chung ολοκληρώθηκε άψογα με τα Valentino Tan-go ankle-strap γοβάκια της από την Fall 2012 collection, τα οποία ήταν καλυμμένα με κρυστάλλους. 

 

Η Miranda Kerr αποθέωσε τον συνδυασμό χρωμάτων βάζοντας μπλε Brian Atwood Entice peep-toe ankle-strap σανδάλια από την Spring 2012 collection, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και πλέον δεν είναι διαθέσιμα. 

 

Η Demi Moore εμφανίστηκε με Salvatore Ferragamo peep-toe μπότες (που μόνο αυτή μπορεί να υποστηρίξει) στην παρουσίαση της Spring-Summer 2013 collection του οίκου σε συνεργασία με το Harper's Bazaar στο Chateau Marmont στο Los Angeles.

 

Η Kate Mara ήξερε πως να συνδυάσει το little black dress της φορώντας Nicholas Kirkwood platform από την Pre-Spring 2013 collection γόβες στην πρεμιέρα της ταινίας ‘Side Effects’ στην Νέα Υόρκη, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ