2013-03-22 23:04:03
Φωτογραφία για Ν. Νικολόπουλος: Η τρικομματική Κυβέρνηση εξαπάτησε τους ομολογιούχους
από το Γραφείο Τύπου

Στο πλευρό των 15.000 ομολογιούχων βρέθηκε ο τ. Υφυπουργός Εργασίας και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ). 

Οι εξαπατηθέντες από την τρικομματική Κυβέρνηση, συγκεντρώθηκαν ακριβώς για να ζητήσουν τη δικαστική προστασία έναντι του Ελληνικού κράτους, που δεν τους επιστρέφει τα χρήματά τους, τις οικονομίες μιας ζωής.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ως εκπρόσωπος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος ενστερνίσθηκε απόλυτα τις θέσεις τους και υιοθέτησε το δίκαιον του αιτήματος.

Άλλωστε όπως θύμισε ήταν σαφής η προεκλογική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, την οποία με συχνές παρεμβάσεις του ο κ. Νίκος Νικολόπουλου υπενθυμίζει και αξιώνει την υλοποίησή της.

Ο κ. Νικολόπουλος επίσης μιλώντας στα ΜΜΕ είπε:

Το Κράτος, εκμεταλλευόμενο τη συγκυρία, κάλεσε τους "ιδιώτες αποταμιευτές" να προμηθευτούν τα ομόλογα, επιθυμώντας παράλληλα να ενισχύσουν την προσπάθεια της χώρας να μειώσει τον εξωτερικό της δανεισμό. 


Αυτοί οι 15.000 ομολογιούχοι είναι απλοί πολίτες, συνταξιούχοι, μισθωτοί και επαγγελματίες, που αγόρασαν τα Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου, με τις αποταμιεύσεις μιας ζωής και με μηδενικό ρίσκο.

Στη συνέχεια το Ελληνικό Δημόσιο “κούρεψε” το 53,5% της αξίας των ομολόγων αυτών, έδωσε το 31,5% σε ομόλογα διαρκείας 30 ετών, έτσι μόνο το 15% είναι πρακτικά αναλήψιμο.

Αλήθεια οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, πότε θα καταλάβουν ότι η απόφαση αυτή δεν είναι μόνον αντισυνταγματική, αλλά σκορπίζει φτώχεια και δυστυχία σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που ζουν τον “αργό θάνατο της σταγόνας”.

Αλήθεια ποιος Έλληνας πολίτης θα εμπιστευτεί ξανά το κράτος αγοράζοντας ομόλογα (αλλά και γενικότερα επενδύοντας στην Ελλάδα) μετά από την “κλοπή περιουσιών” που υπέστησαν οι άνθρωποι αυτοί;

Το καλοκαίρι του 2012, ο ΟΔΔΗΧ σε συνεργασία με τον σύλλογό των ομολογιούχων είχε επεξεργαστεί λύση για τα Φυσικά Πρόσωπα, η οποία αποκαθιστούσε την αδικία μειώνοντας το δημόσιο χρέος.

Αυτή η λύση ήταν και στις προγραμματικές δηλώσεις της τρικομματικής κυβέρνησης.

Αυτήν τη λύση ζητούν οι Έλληνες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ σήμερα να υλοποιήσει η κυβέρνηση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ