2012-03-31 23:01:31
Φωτογραφία για Στα τρία τελικά το αστρονομικό ποσό
Άλλοι δύο νικητές προστέθηκαν στη... «χρυσή» λίστα των νικητών του τζάκποτ του αμερικανικού λόττο, ύψους 640 εκατομμυρίων δολαρίων (480 εκατομμύρια ευρώ), όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι υπεύθυνοι του Mega Millions, στον επίσημο ιστόστοπο της λοταρίας.

Κανένας από τους νικητές δεν έχει εμφανιστεί, όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα τυχερά δελτία «αγοράστηκαν από τις πολιτείες Μέριλαντ, Ιλινόις και Κάνσας».

Οι τυχεροί αριθμοί --2, 4, 23, 38, 46 και ο συμπληρωματικός αριθμός 23-- ανακοινώθηκαν αργά χθες στις 23:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδος), ενώ το ποσό των 640 εκατομμυρίων δολαρίων είναι το μεγαλύτερο που έχει κληρωθεί ποτέ στον κόσμο σε λοταρία.

Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν αν θα τους καταβληθούν άμεσα τα κέρδη, οπότε θα εισπράξουν «μόνο» 462 εκατομμύρια δολάρια ή αν θα τα πάρουν όλα, σε 26 ετήσιες δόσεις.

Σύμφωνα με ειδικούς, ίσως χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες πριν οι νικητές εμφανιστούν, καθώς γενικά όσοι κερδίζουν τυχερούς λαχνούς, συμβουλεύονται πρώτα δικηγόρους πριν ανακοινώσουν ότι κέρδισαν. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ