2013-03-26 09:46:02
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ
Ευτυχής για την επιστροφή του στα γήπεδα, έστω και για 20 λεπτά σε φιλικό, δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κρεμάσει τα παπούτσια του παίζοντας στην Εστουντιάντες.

Η συμμετοχή του για 20 λεπτά σε ένα φιλικό της Εστουντιάντες ήταν μόνο η αρχή. Ο Γκαλέτι δήλωσε ευτυχής για την επανεμφάνισή του στα γήπεδα μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 και θέλει πλέον να αυξάνει διαρκώς το χρόνο συμμετοχής του.

«Χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και για 20 λεπτά. Οι γιατροί μού είπαν πως πρέπει να πάω σιγά-σιγά για να είμαι προσεκτικός. Δουλεύω σκληρά και θέλω σταδιακά να αυξάνω το χρόνο συμμετοχής μου. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από δυόμισι χρόνια, πρέπει να προσαρμοστείς στο χώρο και στο ρυθμό. Πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος, αφού έκανα ένα ακόμη βήμα προς το όνειρό μου, να ξαναπαίξω μπάλα. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη από πολύ κόσμο και τους είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να αποσυρθεί παίζοντας στην Εστουντιάντες. «Θέλω να αγωνιστώ με την ομάδα και να αποσυρθώ με τη φανέλα της. Θα μου έδινε μεγάλη χαρά κάτι τέτοιο μετά από όσα έγιναν», τόνισε ο 33χρονος Αργεντινός άσος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ