2013-03-26 14:13:02
Φωτογραφία για «Έχω τρεις σφαίρες στο σώμα μoυ», αποκαλύπτει διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης
Για τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχει βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή του μίλησε πασίγνωστος Έλληνας και σοκάρει με τις αποκαλύψεις του.

«Έχω τρεις σφαίρες στο σώμα μου, υπόλοιπο από τον εμφύλιο πόλεμο. Δεν συμφώνησα ποτέ με εκείνον τον οδυνηρό πόλεμο ο οποίος έφερε την Ελλάδα σε μία κατάσταση απελπισίας. Ήμουν δυστυχώς από τους εργάτες αυτής της απελπισίας. Τις σφαίρες μου, τις έχω ακόμα πάνω μου. Η μία έχει παραμείνει στο σώμα μου. Πάντοτε κατήγγειλα την άτιμη διαχείριση της αριστερής ιδεολογίας από το Ζαχαριάδη και την ομάδα του. Αποσύρθηκα έγκυρα και τώρα είμαι μέσα στους δέκα εκατομμύρια Έλληνες που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πού ανήκουν» τόνισε ο Νίκος Κούνδουρος στο ΕΓΩ.

Ο ίδιος πέρασε κατοχή, πήγαινε στην Μακρόνησο, είδε ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά του. Είναι βίαιες εικόνες… «Πολύ δύσκολες. Δεν θυμάμαι στη ζωή μου να έχω πει: «Εντάξει. Ας ξαπλώσουμε λιγάκι σε μία πολυθρόνα να χαρούμε τον ήλιο και την ελληνική θάλασσα». Μέσα σε ένα βασανιστήριο ήταν η ζωή μας. Και αν δεν ήμουν εγώ ο βασανιζόμενος ήταν ο αδελφός μου, ο ξάδερφός μου, ο παραδίπλα μου.»

Πηγή: gossip-tv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ