2013-03-26 19:16:03
Φωτογραφία για Παίζει με Μπάρτσα ο Ίμπρα
Τη μείωση της ποινής του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε με ένα νομικό τρικ η Παρί και έτσι ο Σουηδός θα αγωνιστεί και στα δύο ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα δώσει το παρών και στις δύο αναμετρήσεις των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Αυτή η είδηση κυκλοφορεί στις ιστοσελίδες της Ισπανίας και τη Γαλλίας (σ.σ.: η UEFA ακόμα δεν το έχει επισημοποιήσει), καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να δικαιώθηκε στην προσφυγή της. Ο Ζλάταν είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, όταν στο φινάλε του πρώτου αγώνα με τη Βαλένθια, είχε χτυπήσει εσκεμμένα αντίπαλο του.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι βρήκαν ένα παραθυράκι και κατάφεραν να πετύχουν τη μείωση της ποινής. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή τους ο διαιτητής είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Ιμπρα χτύπησε αντίπαλο ενόσω η μπάλα βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου και δεν έγραψε πουθενά για πρόθεση, καθώς βασίστηκε στο πρώτο δεδομένο. Το βίντεο όμως απέδειξε ότι η μπάλα βρισκόταν εντός και επομένως ακυρώθηκε ο διαιτητής. Εάν είχε γράψει για εσκεμμένη κίνηση του Σουηδού φορ, οι Παριζιάνοι δεν θα έβρισκαν πάτημα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ