2013-03-26 19:12:06
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ... ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα του Πιτ Μάικλ, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, διαγνώστηκε με νέα πνευμονική εμβολή και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα να είναι στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι από τη δυσάρεστη είδηση.

"Είμαστε όλοι μας στενοχωρημένοι", ήταν η πρώτη αντίδραση του αρχηγού των Καταλανών Χουάν Κάρλος Ναβάρο για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αμερικανού φόργουορντ.

"Είναι μεγάλο πλήγμα για μας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Ασφαλώς αλλάζουν τα πλάνα του προπονητή και της ομάδας, αλλά έχουμε αρκετό βάθος σαν ομάδα και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να καλυφθεί το κενό. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και γι’ αυτόν", πρόσθεσε ο "La Bomba".

Από τη μεριά του, ο Έραζεμ Λόρμπεκ δήλωσε: "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρα αναντικατάστατος. Τώρα θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω για να καλύψουμε την απουσία του. Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι".

Ο τελευταίος που πήρε το λόγο ήταν ο Βίκτορ Σάδα, ο οποίος είπε: "Όταν άκουσα τα δυσάρεστα νέα άλλαξε η διάθεσή μου. Είναι κρίμα για τον Πιτ. Το θετικό είναι ότι οι γιατροί εντόπισαν εγκαίρως το πρόβλημά του, η υγεία είναι πάνω από όλα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι μεγάλο πρόβλημα για μας η απουσία του, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς αυτόν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ